Deze summer essentials moet je hebben

Nu de donkere wintermaanden ver achter ons liggen is het tijd om ons weer klaar te stomen voor de zomer. Hoewel de lentezon dit jaar lang op zich laat wachten kun je natuurlijk wel al jouw zomer essentials in huis halen. Grote kans dat je jouw vakantieplannen in het buitenland al hebt gemaakt, maar ook in Nederland kun je goed van dit seizoen genieten. Dus vervang de hoodies maar alvast voor luchtige t-shirts, tover de barbecue weer tevoorschijn en zet de ingrediënten voor wat heerlijk verfrissende iced lattes alvast in de koelkast. Hier lees je meer over een aantal items waar het je deze zomer zeker niet aan mag ontbreken.

 

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermt je ogen niet alleen tegen de UV-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Een echte win-win dus! Ga je volgend jaar voor een ronde zonnebril of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye model? Houd bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante zonnebril met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken.

 

Trendy tas

Het mag je deze zomer niet aan een mooie tas ontbreken. Eentje waarin je niet alleen je sleutelbos, zonnebril en strandhanddoek met gemak in kwijt kan, maar ook waarmee je de show steelt op ieder terras. Ga je bijvoorbeeld voor een guess tas met een iconische print, of toch liever voor een love moschino tas? Kies deze zomer eens voor iets anders dan waar je normaal voor zou gaan. Probeer verschillende modellen uit in de winkel of kijk op je gemak thuis bij het online bestellen. Kom je er niet helemaal uit, vraag dan eens advies aan je vriendinnen of aan een winkelmedewerker.

 

Beach essentials

Het is altijd afwachten wanneer de echte stranddagen zich weer laten zien, maar zodra het zover is wil je natuurlijk wel alle benodigdheden voor de ideale stranddag in huis hebben. Naast je flesje zonnebrand en nieuwe zwembroek wil je natuurlijk ook lekker zitten. Neem daarom bijvoorbeeld een eigen regisseursstoel mee. Met verschillende kleuren, patronen en materialen is er altijd wel een regisseursstoel te vinden die bij je outfit matcht. Omdat je de stoel eenvoudig inklapt neem je ‘m zo overal mee naartoe. Ideaal dus!

Leave a comment