Voel je veilig en beschermd op de weg

Het rijden op een motorfiets geeft een gevoel van vrijheid en avontuur. Maar om optimaal van deze ervaringen te kunnen genieten, is het essentieel om goed verzekerd te zijn. Een goede motorverzekering biedt niet alleen financiële bescherming bij ongelukken, maar ook gemoedsrust tijdens elke rit. Motorverzekeringen dekken een breed scala aan risico’s, van schade aan je eigen motor tot aansprakelijkheid voor schade aan anderen. Dit maakt ze onmisbaar voor elke motorrijder, ongeacht ervaring of rijstijl.

Wat een motorverzekering echt goed maakt, is de combinatie van uitgebreide dekking en betaalbare premies. Combi Motors biedt bijvoorbeeld complete en scherp geprijsde motorverzekeringen die aansluiten bij de behoeften van zowel dagelijkse rijders als hobbyisten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche en een breed scala aan verzekeringsopties, zorgt Combi Motors ervoor dat je altijd de juiste dekking vindt.

Bovendien is het belangrijk om te kiezen voor een verzekering die persoonlijke service en ondersteuning biedt. Bij Combi Motors kun je rekenen op deskundig advies en hulp bij het kiezen van de beste verzekering voor jouw situatie. Dit betekent dat je niet alleen goed verzekerd bent, maar ook altijd iemand hebt om op terug te vallen als je vragen hebt of schade moet melden.

All risk motorverzekering

Een all risk motorverzekering, ook wel WA Volledig Casco genoemd, biedt de meest uitgebreide dekking voor motorrijders. Deze verzekering dekt niet alleen schade aan derden, zoals bij een WA-verzekering, maar ook schade aan je eigen motor. Dit kan variëren van schade door een ongeval tot diefstal, brand en vandalisme. Hoewel de premie voor een all risk motorverzekering hoger ligt dan voor een WA of WA+ verzekering, is het vaak de investering waard, vooral als je een nieuwe of dure motor bezit.

Een all risk motorverzekering biedt gemoedsrust omdat je weet dat vrijwel alle mogelijke risico’s gedekt zijn. Bij Combi Motors kun je kiezen uit verschillende all risk opties die passen bij jouw specifieke behoeften en budget. Ze werken samen met gerenommeerde verzekeraars zoals ASR om ervoor te zorgen dat je altijd de beste dekking krijgt tegen een scherpe prijs.

Dagelijks motorrijden met gemoedsrust

Voor dagelijkse motorrijders is een goede verzekering essentieel om zonder zorgen de weg op te gaan. Of je nu naar je werk rijdt of lange toertochten maakt, het is belangrijk om te weten dat je goed beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen. Met een all risk motorverzekering ben je verzekerd van uitgebreide dekking voor zowel jezelf als anderen op de weg.

Bij ASR motorverzekering krijg je tot 75% no-claim korting en zijn er geen poliskosten. Dit betekent dat je niet alleen goed verzekerd bent, maar ook profiteert van aantrekkelijke kortingen die het rijden nog voordeliger maken. Bovendien biedt ASR dekking voor helm en kleding tot €750 bij Beperkt Casco en €500 voor accessoires, wat extra zekerheid biedt voor jouw uitrusting.

Een ander voordeel van dagelijks motorrijden met een goede verzekering is dat je altijd kunt rekenen op hulp bij pech of ongelukken. Hoewel pechhulp niet standaard is opgenomen in alle verzekeringen, kun je dit bij veel aanbieders eenvoudig toevoegen aan je polis. Dit zorgt ervoor dat je altijd snel weer op weg kunt, ongeacht wat er gebeurt.

Asr motorverzekering

ASR is een betrouwbare partner als het gaat om motorverzekeringen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw, heeft ASR zich bewezen als een stabiele en klantgerichte verzekeraar. Door voor ASR te kiezen via Combi Motors profiteer je van uitgebreide dekking en uitstekende service.

Hobby motor rijders verdienen ook de beste dekking

Niet alleen dagelijkse rijders hebben baat bij een goede motorverzekering; ook hobbyrijders verdienen optimale bescherming. Of je nu af en toe een ritje maakt tijdens het weekend of deelneemt aan motorclubs en evenementen, het is belangrijk om goed verzekerd te zijn tegen mogelijke risico’s.

Combi Motors biedt complete en scherp geprijsde motorverzekeringen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van hobbyrijders. Met flexibele opties en aantrekkelijke premies kun je genieten van elke rit zonder zorgen over mogelijke schade of ongevallen.

Bovendien zorgt Combi Motors ervoor dat je altijd toegang hebt tot persoonlijk advies en ondersteuning. Dit betekent dat je altijd een verzekering kunt vinden die precies past bij jouw rijstijl en gebruiksfrequentie, zodat je optimaal kunt genieten van je hobby.

Specifieke voordelen

Een ander groot voordeel van Combi Motors is hun specialisatie in verschillende soorten voertuigen en merken. Of je nu een oldtimer rijdt of een moderne sportmotor bezit, ze hebben altijd passende verzekeringsopties beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat elke motorrijder, ongeacht het type voertuig of rijstijl, kan profiteren van optimale dekking en bescherming.

Daarnaast biedt Combi Motors verzekeringen aan voor specifieke merken zoals BMW, Ducati, Harley-Davidson en meer. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op verzekeringen die zijn afgestemd op jouw specifieke type motorfiets, wat extra gemoedsrust biedt tijdens elke rit.

Leave a comment