Een nieuw seizoen, tijd voor nieuwe sneakers!

Het is alweer herfst, een van de regenachtigste periodes van het jaar. Met de eerste barre temperaturen, herfstbuien, stormen en veel wind is de herfst zo op ons af komen waaien. De kans is relatief groot dat je de afgelopen dagen al je winterjas uit de kast hebt gepakt, om deze in de ochtend te dragen wanneer je de deur uit liep. Tevens zullen we ons weer tegen de kou moeten kleden, wat dus betekent dat we weer kunnen shoppen! Met de nieuwste collecties winterkleding, sneakers en meer moet dat vast goed komen. In dit blog vind je alvast de eerste inspiratie!

Heren sneakers voor in de winter

Nu is het erg belangrijk dat je jezelf goed kleed tegen de kou. Zo is het dragen van een stevige jeans, een comfortabele trui en een winddichte jas wel een pré met dit weer. We kunnen helaas niet meer met ons t-shirt de dag doorkomen, tenzij je echt nooit last hebt van de kou!

Bovendien is het belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Je schoenen hebben met de regenachtige dagen behoorlijk wat te verduren, dus is het verstandig om een goede keuze te maken! Zo zijn er diverse heren sneakers die ideaal zijn voor in de herfst en de winter. Dit zijn veelal de leren sneakers, die jouw voeten optimaal warm kunnen houden. Het leer is gemakkelijk schoon te houden en gaat erg lang mee, zodat je de schoen in een volgend seizoen nog een keer kunt gebruiken!

De nieuwste collecties

De nieuwste collecties zijn alweer overal te vinden in de winkels. De verschillende trends staan te schitteren in de etalages, om jou vervolgens te verleiden. Dit seizoen zie je toch dat de leren jassen, het oud-geel én de leren broeken wederom een groot succes zijn. Hier komen de herfstkleuren optimaal in terug en kleed het iedereen!

Op het gebied van schoenen is er een wat ruimere keuze. Zo heb je zelf de keuze over het soort schoen dat je wilt, het materiaal wat je leuk vind en de dikte van de schoen. Zo zijn er gevoerde schoenen, luchtige schoenen, maar ook lichte schoenen als Vans of iets dergelijks. Het is goed om te kijken wat je behoeftes zijn, wat handig is en wat jij mooi vindt om te dragen. Kies daarom niet voor een ‘ademende schoen’. Deze schoen is enerzijds fijn, maar aan de andere kant komt hier veel koude lucht en water naar binnen, waardoor je alsnog koude en natte voeten krijgt.

Hopelijk heb je met dit blog wat inspiratie opgedaan. Shop er maar weer lekker op los en zorg dat jij je winter outfit snel in huis hebt!

Leave a comment