camping-albatros

De leukste camping voor aankomende zomer

Het duurt helaas nog even voordat het weer zomer is. Maar dat mag uiteraard de pret niet drukken om hier en daar wel alvast een beetje rond te kijken voor een leuke bestemming voor de aankomende zomervakantie. Misschien willen jullie aankomende zomer vakantie het wel een keer over een hele andere boeg gooien wat betreft jullie vakantie. Of gaan jullie gewoon weer zoals ieder jaar heerlijk kamperen in Italië? Mocht een kampeervakantie in Italië op de planning staan, neem dan zeker eens een kijkje bij Camping Albatros.

Genieten op Camping Albatros

Het park albatros is een camping en ligt gelegen in de streek Toscane, Italië. In de zomer reizen veel Nederlander naar Italië af om daarvoor een aantal weken hun tent op te zetten en te genieten van het prachtige weer en de veelzijdige omgeving. In Italië vind je namelijk alles waar je naar op zoek bent. Je hebt hier prachtig weer, een groene natuur, blauwe wateren en veel campings mogelijkheden die speciaal gericht zijn op gezinnen. Zo ook Albatros. Camping Albatros is een echte familiecamping met plezier voor jong en oud.

Overnachten in een tent of een caravan

Park Albatros is een ruim opgezet kampeerterrein wat voldoet aan alle benodigde faciliteiten en is van alle gemakken voorzien. Het park is ook een stuk luxer opgezet dan andere parken in de omgeving. Je kunt ervoor kiezen om een standplaats te huren op deze camping. In dit geval huur je alleen een plaats waar je, je eigen tent of stacaravan stalt. Of je kunt er voor kiezen om een stacaravan of een bungalowtent van het park zelf te huren. In dit geval is de caravan of tent al voor je opgezet en van alle gemakken voorzien.

De faciliteiten van Albatros

Bij camping Albatros is er plezier voor zowel jong als oud. Het park beschikt over diverse eigen zwembaden zoals een kinderbad, een sportbad en zelfs een heuse lagune. Daarnaast zijn er ook twee waterglijbanen aanwezig en een aantal waterspeeltoestellen. Houden jullie meer van het strand? Dan kunnen jullie ook bij park Albatros terecht. Naast verschillende glijbanen beschikt het park namelijk ook over een privéstrand van ruim 800 meter lang. Naast het waterplezier heeft het park ook een miniclub, een minidisco en een normale disco, een speeltuin en een avonturenparcours. Ouders kunnen zich overdag vermaken op het voetbal- of volleybal veld of bij de watersport en ’s avonds worden er leuke shows georganiseerd voor het entertainment team.

Dus bent u opzoek naar een park in Italië waar u kunt kamperen met uw gezin en volop kunt genieten van luxe vakantie? Dan bent u bij Albatros aan het juiste adres.

Leave a comment