Leuke cadeaus voor mannen die bijna alles al hebben  

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor je vader, je broertje, je lief of gewoon een vriend en heb je geen flauw idee wat je hem dit jaar weer moet geven? Je bent niet de enige! Als het aankomt op een cadeautje verzinnen voor een man zitten veel mensen met hun handen in het haar. En als het dan aan die persoon in kwestie wordt gevraagd dan helpt het antwoord ons ook niet veel verder. In de meeste gevallen weten ze het zelf namelijk ook niet. In dit blog daarom een aantal cadeau ideeën die misschien nog wel eens geschikt kunnen zijn.

Een BBQ workshop

Bij een workshop denk je in eerste instantie misschien wel aan bonbons maken of de tango leren maar er zijn veel meer soorten workshops waar je waarschijnlijk nog niet van af weet. Is de persoon in kwestie een liefhebber van barbecueën? Dan is een BBQ workshop misschien wel het perfecte cadeau voor diegene. Tijdens een BBQ workshop leer je uiteraard hoe je met een BBQ te werk gaat en hoe je vlees en achter gerechten hier het beste op kan bereiden. Alles gebeurt uiteraard onder het genot van een biertje of een ander verfrissend drankje en als jullie uitprobeersel gaar is dan wordt er natuurlijk ook nog even geproefd. De persoon in kwestie kan de workshop alleen volgen maar met ze allen is misschien nog wel veel gezelliger.

Een wekker met een draadloze telefoon

Mannen zijn materialistisch ingesteld. Ze houden van gebruiksvoorwerpen die nuttig en vooral handig zijn. Zo moet een wekker doen wat die moet doen zonder al te veel poespas en je telefoon moet gewoon oplading als je de stekker in het stopcontact steekt. Meer handeling zijn overbodig maar minder handeling? Dan klinkt voor iedere man wel ideaal of niet? Er bestaat nu een wekker die tevens ook een draadloze telefoon is. Je stelt de gewenste tijd in en als je naar bed gaat leg je, je telefoon erop. Je telefoon zal zich vanzelf opladen terwijl jij lekker ligt te slapen. Gaat de volgende ochtend de wekker af? Dan hoef je alleen maar je telefoon van de wekker te halen en dan gaat die uit. Misschien alleen niet heel erg geschikt voor de snoozers onder de mannen.

Een bubbelbal voor bubbel voetbal

Is de persoon in kwestie wel in voor een geintje en houdt hij wel een beetje van bewegen en gezellig doen met zijn vrienden of familie? Geef hem dan een bubbelbal voor zijn verjaard. Bubbel voetbal heb je vast wel eens gezien en zeker onder de mannen is dit spel een groot succes. Schaf met een grote groep een setje aan voor iemand zijn verjaardag en plezier is gegarandeerd.

Leave a comment