Drie perfecte vrijdagavonden

Voor de meeste mensen ziet de werkweek er iedere week hetzelfde uit. We starten op maandag en kijken gedurende vijf dagen uit naar klokslag vijf uur op vrijdagmiddag. Het begin van het weekend. Hoe leuk je je werk ook vindt, een vrije dag is altijd welkom. Die dag kan je voor allerlei doeleinden gebruiken, hobby’s uitoefenen, een hele dag eropuit met de familie en ga zo maar door. Maar die één of twee vrije dagen beginnen al op vrijdagavond. Morgenochtend staat er geen wekker en de week is om, tijd voor extra plezier. In deze blog vertel ik over drie perfecte invullingen van de vrijdagavond. Lees je mee?

Drink op het weekend

Een veelvoorkomende activiteit op de vrijdagavond is het wegtikken van een paar drankjes met vrienden of collega’s. Zelf doe ik dit ook graag. Ik houd persoonlijk niet zo van stappen maar vindt een paar drankjes in de vaste stamkroeg op vrijdagavond wel gezellig. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe laat en ‘gezellig’ je het maakt. Maak jij er een complete kroegentocht van of ga je na een paar drankjes nog fris het weekend in.

Avondje avontuur op de bank

Een andere invulling van de vrijdagavond die onder veel mensen ook populair is, is het ontspannen thuis. Je bent al de hele week druk en weg van huis. Het is heerlijk om dan op vrijdagavond thuis te komen en niet meer weg te hoeven. Maak je lievelingseten klaar, plof op de bank en zet een film of serie aan. Met een goed internet en tv abonnement heb je samen met vrienden of je partner een ontspannen en gezellige vrijdagavond thuis. Deze invulling is heerlijk rustig en goed voor de portemonnee.

Ga er op uit

Maar heb je genoeg van op de bank zitten of iedere week in de kroeg dan kan je van de vrijdagavond ook een uitje maken. Trommel je beste vrienden, collega’s of familieleden op en plan een avondje lekker eten in een restaurant. Of zoek het duister en de spanning op in de bioscoop. Zo kijk je aan het begin van de week nog meer uit naar die vrijdagavond omdat er iets speciaals gepland staat. Naast de bioscoop en uiteten gaan, zijn er natuurlijk nog veel meer opties om uit te kiezen. Wissel het af en laat anderen het regelen. Zo doe je iedere keer iets nieuws. Van bowlen tot films kijken en van uit eten gaan tot laser gamen.

Zo is jouw vrijdagavond in ieder geval nooit saai.

Leave a comment