Even bijkomen in de hangmat

Wanneer het je allemaal even teveel wordt door stress op werk of school, wil je het liefst gewoon op vakantie. Jammer genoeg kunnen we niet het hele jaar door op vakantie, maar we kunnen wel het vakantiegevoel opzoeken natuurlijk. Het is belangrijk om af en toe even goed te ontspannen, ontstressen en jezelf weer op te laden. Laat ik nou net de ideale oplossing hebben waarvoor je niet eens de deur uit hoeft, namelijk een hangmat. Voor een paar tientjes haal je al een hangmat in huis (je kunt het natuurlijk zo luxe en gek maken als je zelf wilt). Met een hangmat kun je je ook thuis volledig terugtrekken en het echte vakantiegevoel tot heel dicht benaderen. En ga je écht op vakantie? Dan neem je em gewoon mee in de auto en kun je in verweggistan lekker wegdromen. Ideaal toch? 

Wat heb je nodig?

Op ieder potje past een dekseltje, maar niet iedere deksel past op elk potje. Zo willen we allemaal wat anders en dat is maar goed ook – anders zou het al snel een saaie boel worden. Gelukkig zijn er hangmatten in allerlei types, maten, kleuren en prijsklassen te vinden zodat iedereen terecht kan. Lig je graag samen met je partner te luieren? Kies dan uit één van de tweepersoons hangmatten die er te vinden zijn. Is het voor jou nodig om alleen te liggen als je écht tot rust wilt komen? Prima! Kies je toch gewoon een eenpersoons hangmat, of alsnog een tweepersoons voor de luxepaardjes onder ons…

Naast eenpersoons en tweepersoons hangmatten zijn er zelfs hangmatten voor het hele gezin, kinderhangmatten en speciale baby hangmatten op de markt. Er is dus werkelijk voor iedereen wel iets te vinden. Wil je graag op reis, dan neem je een opvouwbare hangmat. Wil je er één voor bij huis die mooi op zijn plek kan blijven staan dan kun je voor een robuustere constructie kiezen. 

Sit back & relax

Huh maar in een hangmat lig je toch? Klopt, maar niet in een hangstoel! Het kleine broertje van de hangmatten. Een iets minder bekend product, maar zeker geen onaangename uitvoering hoor. Hangstoelen zie je steeds meer in hippe café’s, zithoekjes en ook studentenkamers. Ze bieden meer comfort dan de doorsnee bureaustoel, een relaxtere vibe dan een eettafel stoel en je hoeft er tegelijkertijd niet bij te gaan liggen. Dus als je op zoekt bent naar comfort en mag je niet zó comfortabel zijn dat je direct weg dommelt, kijk dan eens tussen de hangstoelen. Een echte aanrader ook voor de knusse hoekjes in je (studenten)huis. Met een paar hangstoelen bij elkaar creëer je al snel een hele relaxte vibe voor een chill-spot met wat hapjes, hitjes en drankjes.  

Leave a comment