LED strips BES LED

Kleine beetjes om bij te dragen aan de aarde

Iedereen kent wel het eeuwen oude gezegde “alle kleine beetjes helpen”. Dit komt natuurlijk omdat het hartstikke waar is, al helemaal wanneer het aankomt op het behoud van onze planeet. Ook jij kan met kleine aanpassingen al een steentje bijdragen. Je hoeft dus echt niet meteen dure zonnepanelen aan te schaffen of compleet vegan door het leven te gaan. En het beste deel, je hoeft er niet eens zelf achter te komen want in deze blog staan een aantal tips handig voor je op een rijtje. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe jij iets groener kan gaan leven.

Stap over op LED

Overstappen op LED verlichting is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. LED lampjes zijn namelijk een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld hallogeen. En waar vroeger LED licht soms nog wat faal of flets was, is dat tegenwoordig ook niet meer aan de orde. Zelf ben ik onlangs overgestapt naar LED spotjes, en deze geven een zeer fijn zacht maar helder licht. Tevens gaan ze ontzettend lang mee, je hoeft dus niet snel nieuwe te kopen! Ook zijn ze ontzettend veelzijdig toe te passen. Zo kan je gemakkelijk voor extra licht in je keuken zorgen met deze LED Strips BES LED.

Een boodschappenkar

Bij een boodschappenkar denk je misschien vooral aan ouderen, maar vergis je niet in de functionaliteit van zo een karretje. Je kan namelijk je grote boodschappen doen, zonder dat je hiervoor je auto nodig hebt. Al helemaal een model met grotere wielen zorgt ervoor dat je gemakkelijk zware boodschappen te voet of met de fiets meeneemt. Tevens is het een stuk gezonder dan met de auto en bespaar je geld op benzine. Je slaat dus meerdere vliegen in een klap!

Vintage shoppen

Voor de fashionista’s onder ons is vintage shoppen een ontzettend leuke manier om wat duurzamer te zijn. Iedereen weet natuurlijk dat fast fashion niet heel goed is voor mens en milieu, en door vintage kleding te dragen draag je niet langer bij aan dat vervuilende systeem. De vraag naar vintage kleding is alsmaar aan het toenemen, wat er voor zorgt dat er steeds meer leuke winkels bij komen, in vrijwel elke prijsklasse. Zo heb je bijvoorbeeld vintage kleding winkels waar je prachtige merken kan vinden voor een zacht prijsje en in geweldige staat! Ga dus eens naar binnen tijdens het shoppen en wie weet ontdek je wel iets prachtigs!

Leave a comment