Op zoek naar mooie meubelen? Woonwinkel Purmerend!

Is die oude leunstoel in de hoek van je huiskamer nu toch echt aan vervanging toe? Heb je gewoon zin in nieuwe meubelen of ben je net verhuisd en passen je oude meubelen niet meer? Ga dan eens kijken bij Woonwinkel Purmerend. Een enorme woonwinkel van wel 750 vierkante meter met meer dan 60 uitstekende merken. De kans is groot dat je hier op een geweldige manier slaagt. Je krijgt deskundig advies en een laagste prijs garantie. Ook met de garantie op de meubels zit het wel snor. Je krijgt namelijk 2 jaar Sfeerwonen garantie!

Unieke stoelen bij Woonwinkel Purmerend

Als je dan hebt beslist dat je toe bent aan nieuwe eetkamerstoelen, dan wil je wel de perfecte stoelen voor in jouw huis vinden. Stoelen die niet alleen mooi staan, maar waar je ook nog eens heerlijk op kunt zitten. Stoelen die je kunt afnemen met een vochtige doek als er geknoeid wordt tijdens het eten of stoelen die een enorm luxe uitstraling hebben. Je vindt al deze stoelen, en nog veel meer, bij Woonwinkel Purmerend. De prijzen zijn altijd goed en het advies is deskundig en vriendelijk.

Waar vind je tegenwoordig nog een schitterende bank?

Want zeg nou zelf, alle banken van deze tijd lijken op elkaar. Het gros is cognackleurig met stoere stiksels en grove poten. Maar wat als jij nu net iets anders wilt? Dan loont het de moeite om even naar Purmerend af te reizen. In deze woonwinkel zijn alle banken te zien in één uitvoering, maar er kan zoveel meer. Door goed advies in te winnen over vulling, stoffering en onderhoud weet je zeker dat jij de bank vindt die bij jou past. Nog extra kussens erbij, een salontafel en een vloerkleed en je complete zithoek is helemaal up to date!

Direct meenemen of vooraf bestellen en thuis laten bezorgen?

Zoals in veel woonwinkels heeft ook Woonwinkel Purmerend met enige regelmaat meubelstukken te koop die direct kunnen worden meegenomen. Het gaat hier dan vaak om showroommodellen. Is zo'n showroommodel net niet je smaak, dan loont het de moeite om een meubel te bestellen en naar jouw zin te laten maken. Kies een aparte stof voor op de bank of op de stoelen, kies een bijzonder onderstel voor onder de eetkamertafel en laat je (deels) verrassen als je meubels bezorgd worden. Ook accessoires vind je in groten getale in deze woonwinkel. Deze kun je natuurlijk direct afrekenen en meenemen. Dan heb je zo weer iets nieuws in huis.

Leave a comment